test

Våra priser

Dags att investera i ditt välbefinnande?

Nedan kan du se en lista över de fördelaktiga priserna på hårtransplantationer. Eftersom alla människor är unika är listan baserad på startpriser. Det slutliga priset för din behandling kan inte fastställas före en personlig konsultation eller utvärdering av inskickade bilder.

Price
Hårtransplantation from 2000 ₤
Ögonbrynsrekonstruktion from 1500 ₤
Skäggtransplantation from 1500 ₤

Prisgaranti

Vi vet att en hårtransplantation är en relativt dyr behandling för de flesta. Det är därför vi erbjuder våra kunder en prisgaranti på alla våra behandlingar. Det är värt att veta att tack vare Novohairs många års erfarenhet, många nöjda kunder, moderna metoder och effektiva, professionella läkare så kan vi erbjuda priser som är betydligt lägre än de flesta andra kliniker i Europa.

Dessutom så kan vi erbjuda dig räntefri finansiering av din behandling. På så sätt kan din önskan att gå i uppfyllelse och du kan få ditt hår tillbaka så snart som möjligt.

Novohair har fler än 1000 nöjda kunder som är mycket glada över deras nya hår och som rekommenderar Novohair till familj och vänner.

För att garantera de bästa möjliga behandlingsmetoderna så erbjuder vi dig även en gratis återbehandling (påfyllning) om så behövs.