Behandlingar av håravfallDina resultat kommer att vara hela livet

Naturligt och livslångt

När du väljer Novohair så garanteras du en professionell och säker behandling. Utöver detta så är behandlingar hos Novohair kostnadsvänliga i jämförelse med exempelvis London och andra europeiska städer.

Fue den mest effektiva hårtransplantationen som finns tillgänglig

Novohair i Berlin har det mest erfarna teamet av specialister i Europa. Vi använder väldokumenterade, välbeprövade och effektiva behandlingsmetoder som kommer att ge dig ett naturligt och livslångt resultat. Genom att välja en behandling hos Novohair i Tyskland får du en kvalitetsäkring för din säkerhet, garanti och resultat. Utöver detta så kommer du att märka att våra behandlingar är mycket mer kostnadsvänliga än i många andra europeiska länder.

Novohairs specialteam av specialister är alla godkända av danska hälsovårdsmyndigheter och är alla tillåtna att utföra behandlingar för håravfall. Det betyder att du inte behöver ta några risker med dåliga resultat och behandlingar som går fel. Vi rekommenderar starkt att du inte tar emot behandlingar på kliniker där läkarnas auktoritet kan ifrågasättas.

NovoHair - Hair Transplant clinics in Denmark and Germany
NovoHair - Hair Transplant clinics in Denmark and Germany


Diskret och skonsam

Våra behandlingar av håravfall är väldigt skonsamma och du kommer inte att känna någon typ av smärta före, under eller efter hårbehandlingen. Alla hårtransplantationer utförs utan användning av skalpell eller stygn.

Hos Novohair har vi den yttersta respekten för dina behov av diskretion. Därför har vi utvecklat en metod som tillåter oss att utföra hårtransplantationen med nästan inga synliga tecken av behandlingen förutom ditt nya, livsförandrande hår.

Vi kan behandla dig utan att behöva raka eller klippa håret. Behandlingen är väldigt diskret. Ingen kommer att märka att du har genomgått en behandling såvida du inte själv väljer att berätta det för dem.


Hög kvalitet till låga priser

Se en lista över våra priser

Säkra och smärtfria behandlingar

Mer om hårtransplantation

Konsultation online

Få ett erbjudande av oss