HårtransplantationVi kombinerar de mest skonsamma och effektiva teknikerna och ger dig det resultat du vill ha

Prisexempel för hårtransplantation

3000 €

Behandling av avtagande hårlinje/höga tinningar

  • Hotell
  • Gratis förundersökning
  • Hårtransplantation: 3000 hår
  • Gratis PRP-behandling
  • Gratis inspektion efter 6 och 12 månader
  • Lokal behandling, medicin, schampo, hatt och sovkudde
  • Inga oväntade kostnader

<![CDATA[

Hårtransplantation

Novohairs specialister är de första i Europa att föra samman det bästa från två världar och använda motoriserade och manuella FUE-metoder – i en behandling.

Genom att kombinera dessa beprövade metoder och tekniker så är det möjligt att extrahera fler hår på kortare tid och minska obehag för patienten.

Novohairs läkare använder ett högteknologiskt precisionsverktyg Lion-implanteraren för infogandet av det nya håret. Detta möjliggör en avsevärd ökning av hårsäckens överlevnad jämfört med andra metoder.

De enskilda hårsäckarna sätts in i Lion-implanteraren och överförs till givarområdet. När hårsäckarna placeras så kan Lion-implanteraren kontrollera hårets tillväxtriktning för att få en naturlig look och resultat.

Hos Novohair använder vi FUE-metoden. Det är den mest skonsamma behandling som du kan hitta och ger dig det bästa och mest naturliga resultatet.

Hårsäckarna extraheras individuellt från områden med tät hårväxt. Vanligtvis från baksidan av huvudet eller sidorna. Därefter så infogas hårsäckarna på mottagarområdet för att täcka hårbotten med det nya håret.

Vårt team är specialister inom behandlingar av håravfall och de är experter på att uppnå naturliga resultat där både hårets tillväxtriktning och nyanser är noggrant övervägda.

]]>


Vi vet att en hårtransplantation är en relativt dyr behandling för de flesta. Det är därför vi erbjuder våra kunder fullständigt räntefri finansiering. Det gör det möjligt för dig att få sin livsförändrande behandling idag. Läs mer

NovoHair - Hair Transplant clinics in Denmark and Germany
NovoHair - Hair Transplant clinics in Denmark and Germany

Våra resultat är mycket effektiva. Ditt befintliga hår och det transplanterade håret kommer att se likadant ut

Se våra före- och efterbilder

Vill du veta mer om hårtransplantation? Kontakta Novohair idag och lär dig mer om hur du kan få ditt hår tillbaka Kontakta oss HÄR